SuperSole

På klinikken er alle vore fysioterapeuter uddannet til at lave SuperSole indlægssåler. Denne indlægssål fremstilles og tilpasses individuelt til den enkelte patient og kan afhjælpe fodrelaterede problemer.

SuperSole har forskellige typer indlægssåler, lige fra diabetesfoden eller gigtfoden til elitesportsudøveren, til motionisten eller blot til hverdagsbrug. Indlægget kan om nødvendigt suppleres med kiler og svangstøtte efter behov.

Indlægssålerne er dynamiske, hvilket giver foden mulighed for at arbejde naturligt, så fodens muskler bliver trænet. Udover at foden arbejder vha. sålerne, giver fysioterapeuten også gode råd og individuelle øvelser, som kan være med til at afhjælpe fodproblemerne.

Fysioterapeuten laver en grundig undersøgelse af foden og fodens stilling i forhold til resten af benet/kroppen. Herefter vurderes om en indlægssål vil kunne afhjælpe patientens problemer. Sålen opvarmes og fremstilles individuelt til patienten. Efterfølgende træffer patienten og fysioterapeuten aftale om tid til opfølgende kontrol, hvor det er muligt at korrigere indlægssålen og evt. tilføje ekstra svangstøtte, forfodsløft eller kiler.

Vil du vide mere om konceptet, kan du altid gå ind på www.supersole.dk


FYSIOVEJEN - Logo

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Hos FysioDanmark Vejen finder du dygtige og kompetente fysioterapeuter, der står klar til at hjælpe dig. Vi tror på at synergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet.

Vi har mulighed for at tilbyde dig behandling med sygesikringstilskud på Plantagevej 2b.

Du kan bestille tid på 75360188.

Vi kan også tilbyde dig behandling uden sygesikringstilskud i Vejen Idrætscenter på Petermindesvej 1.

Book tid her


Programmeret og hosted af nordicweb