Behandling med Gigalaser

Hvordan virker Gigalaser?

En laser udsender en stråle af impulser, skabt af laserlys, der gennemtrænger fedt og væv. Energien øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område, og det stimulerer en helt naturlig proces, der alligevel ville forekomme i din krop. Blot meget hurtigere og mere koncentreret.

Fysiovejen Gigalaser

Behandling

Laserbehandling er smertefrit. Du vil muligvis føle en svag varme brede sig i området under behandling. Du kan opleve ømhed efter en behandling, men det er helt normalt og tegn på, at din krop er i gang med at reparere sig selv.

Laserbehandling kan hjælpe din krop med at reducere hævelse, betændelse, stivhed, muskelkrampe og smerte. Laser gives altid i kombination med anden behandling.

Uanset om det er en akut eller kronisk problematik, overfladisk eller dybt, kan laserbehandling hjælpe på en lang række områder.

Behandling med laser er især effektiv til sportsskader, ledskader, arvæv, sårbehandling og smerter.

Har du en skade, der er mindre end 3 måneder gammel, skal du regne med i alt 6 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen. Hvis din skade er mere end 3 måneder gammel, skal du regne med i alt 10 behandlinger fordelt over 1 behandling om ugen.

Fysiovejen Gigalaser

FYSIOVEJEN - Logo

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Hos FysioDanmark Vejen finder du dygtige og kompetente fysioterapeuter, der står klar til at hjælpe dig. Vi tror på at synergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet.

Vi har mulighed for at tilbyde dig behandling med sygesikringstilskud på Plantagevej 2b.

Du kan bestille tid på 75360188.

Vi kan også tilbyde dig behandling uden sygesikringstilskud i Vejen Idrætscenter på Petermindesvej 1.

Book tid her


Programmeret og hosted af nordicweb