Firmaaftaler

Trivsel i personalegruppen, glade og sunde medarbejder, færre sygedag og øget produktivitet er nogle af de bivirkninger, der kommer ud af at sætte fokus på ergonomi og træning i dagligdagen. Ikke så ringe vel…?

FysioDanmark Vejen kan tilbyde Jer sundhedsforedrag og ergonomisk vejledning som kan implementeres i hverdagen på Jeres arbejdsplads

Sundhedsforedrag og ergonomisk vejledning.

Undervisning af de gode vaner og forståelse for, hvorfor kroppen reagerer, med smerter og ubehag i nogle arbejdssituationer. Dette er omdrejningspunktet for præsentationen.

Foredraget laves selvfølgelig efter hvilke problemstillinger, der hyppigst forekommer i medarbejderstaben. Dette aftales med vores fysioterapeut og derved bliver powerpoint præsentationen lige efter de behov, som er en udfordring i Jeres virksomhed. Typisk varer et foredrag 1-1½ time og der er mulighed for, at den enkelte medarbejder kan stille spørgsmål om ergonomi eller nogle af de generelle smerteproblematikker de oplever når de udfører deres arbejde.

Ergonomisk vejledning indeholder en vurdering af de enkelte arbejdspladser, med gennemgang og justering af arbejdsstationen.

Alle sundhedsforedrag og ergonomisk gennemgang tilpasses Jeres virksomhed, så ring og få sammensat et tilbud der passer til Jer. Vi kan kontaktes på 75 36 01 88


FYSIOVEJEN - Logo

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Hos FysioDanmark Vejen finder du dygtige og kompetente fysioterapeuter, der står klar til at hjælpe dig. Vi tror på at synergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet.

Vi har mulighed for at tilbyde dig behandling med sygesikringstilskud på Plantagevej 2b.

Du kan bestille tid på 75360188.

Vi kan også tilbyde dig behandling uden sygesikringstilskud i Vejen Idrætscenter på Petermindesvej 1.

Book tid her


Programmeret og hosted af nordicweb