Vederlagsfri fysioterapi

  • Til patienter med visse kroniske sygdomme kan der tilbydes vederlagsfri fysioterapi. Sygdommen skal være omfattet af Sundhedsstyrelsens diagnoseliste og patienten skal have en fysisk funktionsnedsættelse.

    For at få afklaret om din sygdom er omfattet af ordningen, kan du kontakte os eller søge på internettet på www.sundhedsstyrelsen.dk/ Behandlingsforløb og rettigheder / Genoptræning og fysioterapi / Vederlagsfri fysioterapi
  • Vi efteruddanner os og følger de retningslinjer der er givet fra Sundhedsstyrelsen ang. de specielle krav der stilles til behandling af de aktuelle sygdomme.
  • Egen læge skal henvise til behandlingen og patienten har altid frit valg med hensyn til om behandlingen skal foregå på klinik eller i kommunalt regi.

    Ved opstart foretages en grundig undersøgelse for at afklare funktionsniveau og opsætte mål for behandlingen. Som hovedregel drejer det sig om træning på hold, men hvis tilstanden kræver det kan det være individuel træning.
    Der kan evt. suppleres med manuel behandling hvis der er behov for det.

Fysiovejen ApS

Fysiovejen ApS


FYSIOVEJEN - Logo

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Hos FysioDanmark Vejen finder du dygtige og kompetente fysioterapeuter, der står klar til at hjælpe dig. Vi tror på at synergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet.

Vi har mulighed for at tilbyde dig behandling med sygesikringstilskud på Plantagevej 2b.

Du kan bestille tid på 75360188.

Vi kan også tilbyde dig behandling uden sygesikringstilskud i Vejen Idrætscenter på Petermindesvej 1.

Book tid her


Programmeret og hosted af nordicweb