Patientinfo

Utilsigtede hændelser

Hvis du har oplevet en utilsigtet hændelse 1 på vores klinik, så har

du mulighed for at indrapportere hændelsen til Dansk Patientsikkerhedsdatabasen www.stps.dk. Vi hjælper dig gerne.

1 Det er en utilsigtet hændelse, når en begivenhed enten havde eller kunne have haft alvorlige eller dødlige konsekvenser for dig eller dine pårørende.

Patienterstatning

Hvis der sker skade på dig i forbindelse med behandling, som er foregået på vores klinik, så har du mulighed for at indrapportere hændelsen til Patienterstatningen (www.patienterstatningen.dk). Vi hjælper dig gerne.

Kopi af journal

Du har mulighed for at få kopi af din fysioterapeutiske journal. Du skal kontakte klinikken/din fysioterapeut, som vil tilbyde en gennemgang af journalen, inden den udleveres.

Datasikkerhed og databehandleraftaler

- Vi har implementeret den nye persondataforordnings lovgivning, og vil selvfølgelig beskytte dine personlige data i vores arbejde her på klinikken.

- Hvis du har spørgsmål til håndteringen af dine data eller ønsker, at se databehandleraftalerne med vores samarbejdspartnere, kan du kontakte Maj-Britt Høtoft eller Lykke Isaksson på 75 36 01 88

Akkreditering 2017

Vi kan nu orientere om, at vi er akkrediteret af IKAS (Den Danske Kvalitetsmodel for fysioterapeuter) og vi har fået tildelt status AKKREDITERET.


FYSIOVEJEN - Logo

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Velkommen til FYSIODANMARK – VEJEN

Hos FysioDanmark Vejen finder du dygtige og kompetente fysioterapeuter, der står klar til at hjælpe dig. Vi tror på at synergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet.

Vi har mulighed for at tilbyde dig behandling med sygesikringstilskud på Plantagevej 2b.

Du kan bestille tid på 75360188.

Vi kan også tilbyde dig behandling uden sygesikringstilskud i Vejen Idrætscenter på Petermindesvej 1.

Book tid her


Programmeret og hosted af nordicweb